Shenzhen Jieer Drilling Technology Co., Ltd.

Αιτίες πλαστικών μέτρων ρωγμών και επισκευής με έγχυση

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-10-25 10:35:10  Hits: 17
Οι ρωγμές μούχλας Ninefion είναι ένα κοινό ελάττωμα στα πλαστικά προϊόντα, κυρίως λόγω παραμόρφωσης του στρες. Υπάρχει κυρίως υπολειμματικό στρες, εξωτερική στρες και παραμόρφωση στρες που προκαλούνται από το εξωτερικό περιβάλλον. Τι πρέπει να κάνω μετά από ρωγμές; Οι ακόλουθοι κατασκευαστές καλουπιών έγχυσης Jieer θα εισαγάγουν τους λόγους και τα μέτρα επισκευής για τη ρωγμή καλουπιών με έγχυση.



zmkm-800_800 (35).jpg1. Η ρωγμή που προκαλείται από την υπολειμματική τάση

residual στρες προκαλείται κυρίως από τις ακόλουθες τρεις συνθήκες, δηλαδή την υπερπληθυσμό, την απομάκρυνση και τα μεταλλικά ένθετα. Ως ρωγμή που παράγεται στην περίπτωση υπερβολικής πλήρωσης, οι μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας μπορούν να ξεκινήσουν κυρίως στις ακόλουθες πτυχές:

(1), καθώς η απώλεια πίεσης του sprue είναι μικρή, εάν η ρωγμή παράγεται κυρίως κοντά στο sprue, Μπορεί να θεωρηθεί ότι χρησιμοποιεί μια πύλη διανομής πολλαπλών point, μια πλευρική πύλη και μια πύλη στέγης. Το ιξώδες τήγμα και τη βελτίωση της ρευστότητας και ταυτόχρονα η πίεση έγχυσης μπορεί να μειωθεί για να μειωθεί η τάση. αυξήθηκε κατάλληλα. Ωστόσο, όταν η ταχύτητα έγχυσης είναι υψηλή, ακόμη και αν η θερμοκρασία του καλουπιού είναι χαμηλότερη, η τάση μπορεί να μειωθεί. -2. Η ρωγμή που προκαλείται από το εξωτερικό στρες etheral στρες εδώ οφείλεται κυρίως στον παράλογο σχεδιασμό της συγκέντρωσης στρες, ειδικά στις αιχμηρές γωνίες. Η ρωγμή που προκαλείται από το εξωτερικό περιβάλλον chemicals, η υποβάθμιση του νερού λόγω της απορρόφησης της υγρασίας και η υπερβολική χρήση ανακυκλωμένων υλικών μπορεί να υποβαθμίσουν τις φυσικές ιδιότητες και να προκαλέσουν ρωγμές. Πώς να αντιμετωπίσετε το καλούπι έγχυσης μετά τη ρωγμή (1) τη θεραπεία ανόπτησης. Αφού διαμορφωθεί το τμήμα, υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία για μια χρονική περίοδο και η συσκευή θέρμανσης μπορεί να είναι ένας ανεμιστήρας ζεστού αέρα ή ένας φούρνος Crucible ή ένα σταθερό νερό θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία ανόπτησης μπορεί να επιλεγεί από τη θερμοκρασία ξήρανσης της πρώτης ύλης και ο χρόνος ανόπτησης εξαρτάται από το βαθμό ρωγμών. Αφού το μέρος είναι έξω από το καλούπι, τοποθετείται στο δίσκο νερού για να απολαύσετε και να δροσίσετε. Όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός ρωγμών, τόσο περισσότερο είναι ο χρόνος εμβάπτισης και όσο περισσότερο χρειάζεται περισσότερο από 24 ώρες. Το μήκος του χρόνου εμβάπτισης εξαρτάται από το βαθμό ρωγμών του τμήματος. , ή το προϊόν θα πρέπει να είναι πλήρως ξηρό για post processing, όπως εκτύπωση Pad, ψεκασμό, επιμετάλλωση, κλπ.    

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Γιατί υπάρχει εκφ...